4 redenen waarom je op vakantie zou willen gaan in Nederland

Ook zo toe aan een verdiende vakantie? Kies voor Nederland! Wij geven je 4 redenen waarom je hiervoor zou moeten kiezen.

 

Om te kunnen genieten van een welverdiende vakantie, hoef je niet per se naar het buitenland te gaan. Nederland kan namelijk ook heerlijk zonnig zijn in de zomer én er valt genoeg te beleven, of je nou als soloreiziger op zoek bent naar een leuke bestemming of met het gezin op vakantie wil. Hieronder sommen we een aantal redenen voor je op waarom je ook zeker op vakantie zou willen gaan in Nederland.

1. Uitwaaien aan zee

Nederland kent natuurlijk verschillende badplaatsen zoals Scheveningen en Bloemendaal aan Zee. Dit zijn plekken waar je heerlijk kunt uitwaaien, het hele jaar door. Of je nou in de zomer wil zonnen aan zee en een frisse duik wil nemen, of in de herfst een mooie strandwandeling wil maken met jouw viervoeter: aan de Nederlandse kust kan dat.

2. Prachtige natuurgebieden

Daarnaast vind je in ons kikkerlandje natuurlijk ook verschillende natuurgebieden. Denk bijvoorbeeld maar aan de prachtige Veluwe. Dit natuurgebied staat bekend om de vele heidevelden, dieren en bossen. Het is nóg leuker om op vakantie te gaan in de Veluwe, zodat je dit natuurgebied tijdens jouw vakantie gewoon om de hoek hebt. Zo kun je naar de camping Veluwe gaan, waarbij je ook nog kunt genieten van de buitenlucht tijdens jouw verblijf. Een ideale manier om meer te ontdekken van de Veluwe! Bij Samoza kun je heerlijk genieten van de rust, het campinggevoel en de fijne omgeving.

3. Genoeg mogelijkheden voor een dagje uit

Als je op vakantie bent in Nederland, hoef je je eigenlijk geen dag te vervelen. Er zijn namelijk zo veel verschillende opties voor een dagje uit, voor zowel jong als oud. Je kunt bijvoorbeeld naar een pretpark gaan waar jullie de echte adrenalinekick kunnen voelen, maar je kunt natuurlijk ook naar een wellness gaan voor een ontspannen activiteit tijdens de vakantie.

4. Ontdek de steden

Om voort te borduren op het vorige punt: in Nederland valt genoeg te beleven, en je kunt natuurlijk ook een dagje uit plannen naar een van de vele pittoreske steden of dorpjes. Denk bijvoorbeeld aan Volendam, waar je zéker een keer geweest moet zijn. Je kunt natuurlijk ook naar Giethoorn gaan, waar je bootje kunt varen tussen de smalle wateren met mooi weer. Ook in het zuiden kun je genoeg mooie steden en dorpen vinden, waar natuurlijk Valkenburg ook op het lijstje thuishoort. Wil je juist gaan shoppen in Nederland? Ook dan kun je naar genoeg grote steden, zoals Utrecht, Groningen of Amsterdam.

Onderwerpen

  • Uitwaaien aan zee
  • Prachtige natuurgebieden
  • Genoeg mogelijkheden voor een dagje uit
  • Ontdek de steden