Welkom op Reizen-door-Europa.nl! Een reisblog speciaal voor Europese avonturiers die de mooiste plekken van ons continent willen ontdekken. Vanuit een eigen passie voor reizen, kennis omtrent online marketing en de drang om in 2024 voor een langere periode op pad te gaan, is deze reiswebsite opgericht. Maar, wie zijn nu de gezichten achter deze website? Dat vertellen wij je graag!

Onze rondreis door Italië - Reizen-door-europa

Laten we beginnen met het voorstellen van onszelf. Wij zijn Jens en Celine. Waar Jens momenteel de wereld al over reist voor zijn werk als stuurman van een groot schip, werkt Celine als fulltime online-marketeer.

Een van de grootste passies die we samen delen is reizen en nieuwe plekken ontdekken. Met 25 vakantiedagen voor Celine per jaar, moet er jaarlijks een goede afweging worden gemaakt naar de mooiste plekken binnen en buiten Europa. Je kunt namelijk niet alles in deze periode zien.

Nu willen we van onze passie en liefde voor reizen ons beroep gaan maken. Of in ieder geval, onze fulltime dagbesteding. Hoe? Door een busje te kopen, deze zelf om te bouwen tot camper en locatie onafhankelijk te werken. Vanaf dat moment zal deze reiswebsite ook in een hoger tempo met kwalitatieve content verder gevuld worden. We willen heel Europa met onze camper doorkruisen en hopelijk daarbij de mooiste plekken ontdekken die we met jullie kunnen delen.

Momenteel vind je over 4 landen reistips en reisverhalen. Dit vullen we verder wekelijks aan met nieuwe content. We hopen dat we je over een paar jaar wat mogen vertellen over alle landen van Europa.

Onze verhalen zijn gebaseerd op onze eigen reiservaringen. Deze delen we graag met jullie, zodat we jullie straks overal in Europa goed op pad kunnen sturen.

Kom in contact met ons

Wil je graag meer weten over de bestemmingen waar we al wat over hebben geschreven, heb je een tip of wil je contact met ons opnemen voor een samenwerking? Dat mag natuurlijk altijd! Stuur ons een mailtje via info@reizen-door-europa.nl en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.