Ons verhaal

Welkom op Reizen-door-Europa.nl! Een reisblog speciaal voor Europese avonturiers die de mooiste plekken van ons continent willen ontdekken. Vanuit een eigen passie voor reizen, kennis omtrent online marketing en de drang om in 2024 voor een langere periode op pad te gaan, is deze reiswebsite opgericht. Maar, wie zijn nu de gezichten achter deze website? Dat vertellen wij je graag!

Wie we zijn

Laten we beginnen met het voorstellen van onszelf. Wij zijn Jens en Celine. Waar Jens momenteel de wereld al over reist voor zijn werk als stuurman van een groot schip, werkt Celine als fulltime online-marketeer.

Een van de grootste passies die we samen delen is reizen en nieuwe plekken ontdekken. Met 25 vakantiedagen voor Celine per jaar, moet er jaarlijks een goede afweging worden gemaakt naar de mooiste plekken binnen en buiten Europa. Je kunt namelijk niet alles in deze periode zien.

Nu willen we van onze passie en liefde voor reizen ons beroep gaan maken. Of in ieder geval, onze fulltime dagbesteding. Hoe? Door een busje te kopen, deze zelf om te bouwen tot camper en locatie onafhankelijk te werken. Vanaf dat moment zal deze reiswebsite ook in een hoger tempo met kwalitatieve content verder gevuld worden. We willen heel Europa met onze camper doorkruisen en hopelijk daarbij de mooiste plekken ontdekken die we met jullie kunnen delen.

Onze rondreis door Italië - Reizen-door-europa

Geen afstand is te ver

Continenten

Landen

Oceanen

Steden