Eventjes ertussenuit? Dan is een stedentrip in Europa de perfecte korte vakantie! De meeste steden die perfect zijn voor een stedentrip liggen op ongeveer 2 tot 4 uur vliegen vanaf Nederland. Vind hieronder alle populaire reisbestemmingen, goedkope stedentrips en unieke korte vakanties.

Welke soort Europese stedentrip past bij jou?

Wat voor soort stedentrip heb je op het oog? Wil je er even tussenuit maar moet het goedkoop zijn, wil je een zonnige stedentrip aan het strand of ben je wel toe aan een ultra-luxe Europese stedentrip? Ontdek welke Europese stedentrip het beste bij jou en je portemonnee past.

Naar welk Europees land gaat de stedentrip?

Met zoveel mooie Europese steden kan het moeilijk zijn om de perfecte stad uit te kiezen. Wij hopen het in ieder geval wat makkelijker voor je te maken. Ontdek de mooiste steden in Spanje, Italië of ergens anders in Europa. Een leuke en unieke stad is vaak dichterbij dan je denkt.

QUIZ | Welke stedentrip past bij mij?

Ga er eventjes tussenuit en ontdek de cultuur van een ander land. Weet je niet zo goed welke stad als stedentrip in Europa bij jou past? Doe onze quiz!

Wie weet is jouw volgende stedentrip wel Praag, Barcelona, Warschau of Kopenhagen...

Handige tips voor jouw volgende stedentrip

Een goede voorbereiding van je stedentrip is het halve werk. Vind hier handige tips om je stedentrip zo goed mogelijk voor te bereiden en ontdek wat je allemaal op je korte vakantie mee moet nemen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook andere handige tips voor je stedentrip.

Deze bezienswaardigheden mag je niet overslaan

Tijdens je stedentrip wil je natuurlijk de highlights van de stad niet overslaan. Vind hieronder de mooiste bezienswaardigheden van diverse Spaanse, Italiaanse en Portugese steden.

Heb je al eens aan deze steden gedacht?

Een stedentrip is een van de meest leuke vakanties. Weet je nog niet zo goed waar je heen wilt gaan? Boek dan je korte vakantie naar een van onderstaande bestemmingen. We kunnen je verzekeren, het wordt een reis om nooit meer te vergeten.