In Europa valt er gelukkig meer dan genoeg te doen om jezelf een dag, week of natuurlijk veel langer te vermaken. Vind hieronder inspiratie om in verschillende Europese landen er een dagje op uit te trekken.

Dagje weg in Nederland

Zin in een leuk dagje weg in Nederland? Doe inspiratie op en ontdek jouw dagje uit hieronder!

Dagje weg in Italië

Ciao! Italië is een van onze favoriete Zuid-Europese landen om naar toe te reizen. Tijdens de vakantie of rondreis hoort een uitstapje of dagje weg er natuurlijk ook bij. Wil je een dagje weg naar een van de mooiste Italiaanse steden? Bekijk de bestemmingen hieronder en laat je verrassen door de schoonheid die Italië te bieden heeft.

Een dagje weg in Cinque Terre?

Cinque Terre: een van de beroemdste natuurparken van Europa. Het natuurpark is bekend door de 5 idyllische dorpjes die langs de kust van de Ligurische zee liggen. Ben je van plan om binnenkort hier een dagje heen te gaan? Zorg dan dat je deze handige tips en informatie leest!

Dagje weg in Spanje

Hola! Spanje is niet voor niets een van de populairste vakantielanden onder Nederlanders. Je kunt hier je hart ophalen voor heerlijk eten, de indrukwekkende en historische cultuur ontdekken en dan hebben we het nog niet eens gehad over de temperaturen. Indien je op vakantie bent in Andalusië, hebben we leuke dagjes weg voor je in petto.