Kies uit hoe je europa ontdekt

Ben je van plan om te reizen door Europa? Bekijk hieronder hoe je Europa wilt ontdekken. Vind bij ieder type reis handige tips, reisbestemmingen, routes en nog veel meer! 

DAGJES UIT

Tijdens je vakantie blijf je toch niet alleen maar op dezelfde plek? Reis lekker rond en zie meer van de omgeving! Wij hebben voor jou de ideale dagtripjes bij elkaar gevonden om er een dagje tijdens je vakantie erop uit te trekken.

ROADTRIPS

Dit is wellicht een van onze favoriete vakantiesoorten: een roadtrip. Het ultieme gevoel van vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt en zo lang op een plek blijven tot het niet meer leuk is. Wij nemen je graag mee met onze roadtrips door Oostenrijk, Spanje en Italië.

STEDENTRIPS

Eventjes een weekend of midweek er tussenuit? Kies dan voor een stedentrip! Europa heeft voor iedere trip de perfecte stad. Romantisch met je partner naar Parijs, met vriendinnen naar Lissabon of met een van je ouders naar Milaan? Je ontdekt de leukste stedentrips hier.

VLIEGVAKANTIES

Sommige plekken in Europa zijn helaas niet zonder vliegtuig makkelijk te bereiken. Zoek de beste Europese plek om te overwinteren, ontdek de natuur in Kroatië of vlieg naar een andere mooie Europese bestemming. De mogelijkheden zijn eindeloos.

ONTDEK EUROPA MET EEN CAMPER

Altijd al een droom. Nu werkelijkheid. In 2023 zijn we voor het eerst met een camper op pad. We kunnen jullie nu al een hoop vertellen over hoe onze ervaringen zijn geweest.