Ontdek ook de schoonheid van Europa en wat ons mooie continent allemaal te bieden heeft. Weet je nog niet zo goed waar je volgende reis heen gaat? Ontdek onze reisverhalen, handige tips, routes en nog veel meer!

Italië

Italië: het land van liefde, heerlijk eten, bruisende steden, idyllische dorpjes en natuurlijk de fantastische natuur. Italië is het land waar wij verliefd op zijn geworden. Wil je hetzelfde gevoel als ons ervaren? Trek er dan op uit met onze handige tips en routes.

Nederland

We mogen natuurlijk ons eigen kikkerlandje niet overslaan voor de leukste activiteiten. Of je nu zoekende bent naar de mooiste natuurgebieden, heerlijk wilt uitwaaien op het strand of gewoon zin heb in een citytrip, het kan in Nederland allemaal.

Oostenrijk

Oostenrijk is hét land voor natuurliefhebbers en iedereen die van outdoor activiteiten houdt. Je kunt hier perfect hiken, skiën, fietsen en wandelen. Ontdek onze handige tips om jouw reis door Oostenrijk onvergetelijk te maken!

Portugal

De ongerepte natuur, prachtige kustlijnen, kleurrijke steden en indrukwekkende bergen: Portugal heeft voor ieder type reiziger wel wat te bieden. Benieuwd wat je allemaal in dit mooie land kunt doen?

Spanje

De Spaanse zon, Costa del Sol, tapas, gezelligheid en Sangria maken Spanje tot het fijne vakantieland dat het is. Ben je ook zo toe aan een reis naar Spanje? Ontdek de mooiste regio's, unieke locaties en zorg dat je niks overslaat van dit zonnige land.

Turkije

Ligt het in Europa of Azië? Nou, Turkije ligt in allebei! Dit transcontinentale land heeft zoveel meer te bieden dan alleen maar de all-inclusive resorts aan de prachtige stranden. Ontdek de geuren, kleuren, knusse straatjes en bovenal het fantastische eten van Turkije.